Traktorer trækker på Egeskov

Egeskov Slots sædvanlige udstillinger får en ekstra landbrugsdimension i hele efterårsferien med blandt andet traktortræk

Egeskov Slot med dets mangeartede aktiviteter er også land- og skovbrug, og det vil de gerne sætte fokus på i efterårsferien fra lørdag den 13. oktober til søndag den 21. oktober.

- Sidste år viste vi landbrugsmaskinerne, som vi anvender året igennem frem i efterårsferien, og det forekom interessant for de besøgende. Derfor har vi til i år vurderet, at det var gentagelsen værd, så traktorer, mejetærskere og redskaber vil være vasket og rengjort til fremvisning, fortæller driftsleder Bo Jensen.

- Som yderligere aktivitet har vi om lørdagen, den 13. oktober fra klokken 11.00 bag labyrinten og Falck-museet, arrangeret traktortræk, hvor der har været tilmelding til landboungdommen.

- De har gennem sæsonen stor succes med deres arrangementer, og gav derfor tilsagn om at medvirke til vores arrangement. Med deres kompetence for netop denne aktivitet vil vi kunne fastholde det kvalitetsniveau, som vores aktiviteter gerne skal fremstå med, nævner Bo Jensen.

På Egeskov vil der være en halv snes personer fra landboungdommen, som praktiske hjælpere for afviklingen.

På dagen for traktortrækket vil der desuden være udstilling af traktorer fra tre af Fyns maskinfirmaer, Ringe Maskinforretning, Heden Maskinforretning samt Glamsbjerg Maskin Center.

Læs også