Gjerskov og Frandsen skal diskutere randzoner

Landboforeningen Gefion på Sjælland inviterer alle med, når randzonerne endnu en gang skal til debat

Viceformand i Landbrug & Fødevarer Henrik Frandsen og fødevareminister Mette Gjerskov mødes til debatmøde i Gefion den 27. september. Det oplyser Landboforeningen Gefion i en pressemeddelelse.

Og ifølge Gefion kan alle interesserede møde op til debat om alt det, der optager landbruget lige nu.

Og til trods for, at tonen mellem landbruget og Mette Gjerskov har været skærpet de seneste par uger vil Gefion ikke aflyse mødet med ministeren. Det forklarer formand Torben Hansen.

-Derfor er det også vigtigt, at vi får en god og skarp debat med ministeren, hvor så mange som muligt deltager i debatten, siger Torben Hansen og fortsætter:

-I Gefion er vi i dialog med alle dem, der vil tale med os. Dialog med dem, man er uenig med, er ikke det samme som at bøje af overfor andres argumenter. Tværtimod – vi lytter til andres argumenter og vi forventer, at de lytter til vores.  Men vi holder fast i vores grundlæggende synspunkter og er klare i mæglet.

Formanden opfordrer medlemmerne til at møde op og stille spørgsmål til ministeren, og ved samme lejlighed er der også mulighed for at høre Henrik Frandsen fortælle om det politiske arbejde mod randzonerne og vandplanerne.

Mødet finder altså sted torsdag den 27. september hos Landboforeningen Gefion, Fulbyvej 15 i Sorø fra klokken 19.00 til 21.30.

Alle er velkomne, men tilmelding er nødvendig på telefon 57 86 50 00.

Læs også