Kopenhagen Fur forventer forsigtige bud forud for auktion

Priser på minkskind har året igennem været på et historisk højt niveau, men ifølge Kopenhagen Fur vil køberne nu formentlig holde igen

Lørdag den 8. september begynder Kopenhagen Furs septemberauktion, som samtidig betyder afslutningen på foreningens salgssæson 2011/12. Det oplyser Kopenhagen Fur på sin hjemmeside.

Ifølge Kopenhagen Fur er udbuddet på godt 4,1 millioner minkskind samt mindre partier af en række andre skindtyper. Man regner med, at auktionen vil få besøg af omkring 600 kunder – halvdelen kommer fra Kina og Hong Kong.

Kopenhagen Fur forklarer, at den store efterspørgsel på skind har medført historisk høje skindpriser i denne sæson. Men man forventer, at markedet nu har nået et punkt, hvor kunderne er blevet mere tilbageholdende.

- Det høje prisniveau og øget konkurrence i detailleddet betyder, at køberne formentlig vil udvise en vis forsigtighed på septemberauktionen. Produktions- og afsætningsleddene er pressede på indtjeningen, og de har et behov for at vende den situation, siger Kopenhagen Furs salgsdirektør Kenneth Loberg på foreningens hjemmeside.

Auktionssalget slutter den 14. september.

Læs også