Nu skal problemer i Tast-Selv service endeligt løses

 På grund af nødvendige opdateringer lukker NaturErhvervstyrelsen Tast-Selv service fredag den 10. august til og med mandag den 13. august. Det sker for at lave forbedringer til systemet, som i foråret voldte voldsomme problemer for planteavlskonsulenter og landmænd, i forbindelse med ansøgningsrunden til EU-støtte for 2012.

- Opdateringer sker for at forbedre performance, som især vil gavne de, der skal ansøge i Fællesskemaansøgningsrunden 2013. Driftsstabiliteten vil blive ligeledes blive forbedret, så kunderne ikke oplever at blive smidt af systemet ved næste ansøgningsrunde, som mange oplevede under ansøgningsrunden for 2012. Derudover vil der også ske opdatering til brug for sagsbehandling for de landmænd, der skal søge om reduktionsønsker til randzonebredden, når randzoneloven træder i kraft den 1.september 2012.

Lukningen betyder også, at det ikke vil være muligt at indsende ændringsforslag til kompensationskortet for randzoner ved hjælp af Tast-Selv service i weekenden i 10. til 13. august. Ændringsforslag til kompensationskortet kan dog fortsat indsendes til NaturErhvervstyrelsen på papirform.
ege

Læs også