Maskinhygge i Tiset

Der blev snakket landbrugsmaskiner, hygget og kigget på både nye og brugte traktorer og landbrugsmaskiner, da maskinforretningen CN Maskinfabrik A/S forleden holdt åbent hus i forretningen, der holder til i Tiset ved Gram. Mange benyttede lejligheden til at lægge vejen forbi maskinforretningen, der er autoriseret forhandler af Deutz-Fahr samt en række landbrugsmaskiner fra Fasterholt, RMH, Bredal, Lely og Agrolux. På selve dagen var der mulighed for at få sig både en fagsnak og de mange åbent hus tilbud, der var i dagens anledning.

Der blev snakket landbrugsmaskiner, hygget og kigget på både nye og brugte traktorer og landbrugsmaskiner, da maskinforretningen CN Maskinfabrik A/S forleden holdt åbent hus i forretningen, der holder til i Tiset ved Gram.

Mange benyttede lejligheden til at lægge vejen forbi maskinforretningen, der er autoriseret forhandler af Deutz-Fahr samt en række landbrugsmaskiner fra Fasterholt, RMH, Bredal, Lely og Agrolux. På selve dagen var der mulighed for at få sig både en fagsnak og de mange åbent hus tilbud, der var i dagens anledning.

Læs også