Store forventninger til ny Puma-serie

TRAKTORER: Case IH har på LIB messen i Fredericia officielt Europa-premiere på de nye topmodeller i Puma-serien med trinløs CVX-transmission. Og hos Case IH-forhandleren Vester Nebel Maskinforretning er forventningerne til den nye traktorserie store.

Den har været ventet længe – den nye Puma-serie fra Case IH med trinløs CVX-transmission. Så klart lyder meldingen fra salgskonsulent Michael Frandsen, Vester Nebel Maskinforretning, der er en underafdeling af Bjørslev & Mortensen A/S og er forhandler af Case IH.

De nye CVX-modeller består af tre nye modeller der har fået modelbetegnelserne 195 CVX, 210 CVX og 225 CVX. De bliver et supplement til det nuværende Puma-program, der består af syv modeller.

Topmodellen blandt de nye modeller, Case IH Puma 225 CVX, har en maksimal motorydelse på 251 hestekræfter med boostfunktion. De mange hestekræfter kommer fra en seks-cylindret Case IH motor med en slagvolumen på 6,75 liter.

To køremåder
Traktorføreren kan i de nye Puma CVX modeller vælge mellem to køremåder. Enten den automatiske måde, hvor traktoren selv finder og vælger forholdet mellem motoromdrejningerne og transmissionens indstilling.

Den anden køremåde er, hvor det er føreren selv, der vælger forholdet mellem motor og transmission.

Stort salg
Som nævnt har Michael Frandsen store forventninger til den nye Puma-serie, som han spår får mange kunder blandt både større landbrug og maskinstationer.

- Vi forventer at få en model af CVX 225 hjem til foråret, som vi vil køre demo med ude hos landmændene med en ny Kuhn såmaskine, så vi kan vise det nye GPS frem, forklarer Michael Frandsen, der tilføjer at de nye modeller passer fint ind i det øvrige Case IH, hvor det især er de store traktorer fra 210 hestekræfter og opefter der sælges i form af Puma og Magnum serierne.

Læs også