Det er en »om´er«

(LANDBRUG SYD) De netop udsendte hektar-ansøgningskort er fyldt med så mange fejl, at de er ubrugelige. Landboformand retter skarp kritik af de fejlfyldte ansøgningskort.

- Det er en »om´er«. Så klart lyder kritikken fra Jens Ejner Christensen, formand for Vejle-Fredericia Landboforening, der i forbindelse med sidste uges generalforsamling rettede skarp kritik af de fejlfyldte hektaransøgningskort.

Jens Ejner Christensen mener, at de udsendte hektar-ansøgningskort kan bruges, og efterlyser orden i tingene fra myndighederne, som de jo kræver det af landmændene:

- Det er ikke til at forstå for os som landmænd, at når vi skal have vores ting i orden ned i mindste detalje og alt på to decimaler, hvordan det så kan lade sig gøre at det kontor, som kræver retskaffenhed af os, kan udsende et kortmateriale, der er så behæftet med fejl, som det har været tilfældet med dette års hektar-ansøgning. Det er en »om´er«, sagde Jens Ejner Christensen, der blandt andet hæftede sig ved, at nogle kort, der blev sendt rundt, var blanke ark og slet ikke tilfredsstillende for landmændene.

TEKST: JOHN ANKERSEN

Læs også