Sukkerroedyrkere efterlyses

Dyrkere fra årene 2002-2005 skal have for meget betalt afgift retur. Men NaturErhvervstyrelsen mangler kontooplysninger på en del.

 Ikke mindre end 161,4 millioner kroner skal sukkerroedyrkere fra 2001 til 2005 havde tilbagebetalt, som følge af for meget betalt produktionsafgift på sukkerroerne i perioden.

Mange avlere har allerede fået pengene retur på deres nem-konto, men NaturErhvervstyrelsen mangler kontooplysninger på endnu mange af de daværende avlere.

Derfor har man offentliggjort en liste over sukkerroedyrkere, som ikke har modtaget penge fra Nordic Sugar A/S, da kontooplysningerne ikke længere eksisterer.

Hvis man er blandt de omkring 1.300 navne på listen, som findes på www.naturerhverv.dk, skal man udfylde en blanket  med samtykke og sende den til styrelsen senest  onsdag den 15. oktober.

I tilfælde af dødsbo skal man sende en samtykkeerklæring og skifteretsattest som dokumentation for, at tilbagebetalingen sker til rette vedkommende.

Se listen her - er du blandt de nævnte sukkerroedyrkere, så er fristen for indsendelse af kontooplysninger senest 15. oktober!


Læs også