Seminar skal gentages

(LANDBRUG SYD) Kolding Herreds Landbrugsforening høstede succes med landbrugsseminar, og det skal gentages.

Kolding Herreds Landbrugsforening forsøgte sig i sidste uge med et daglangt landbrugsseminar på Comwell i Kolding, og det arrangement blev så stor en succes, at udvalgsformand Svend Skov Poulsen ikke er i tvivl:

- Det var første gang, men det gik så godt, at det helt klart skal gentages næste vinter enten sidst i november eller i januar som denne gang, siger Svend Skov Poulsen til Landbrug Syd.

- Vi kunne glæde os over, at der kom landmænd fra et stort område og ikke kun fra vores normale område, og der var også en del folk fra den finansielle sektor, og det er en virkelig god måde at holde kurserne på. Med sådan et program med en række kompetente personer kan vi tilgodese mange mennesker på en gang, siger en tilfreds formand.

Landbrugsseminaret bød på både EU-politik, landmandens rolle som arbejdsgiver, driftsfællesskaber og økonomi, og der blev sluttet af med en spændende »miljøsnak«, hvor der var besøg af en veloplagt miljøminister, Hans Chr. Smidt, i duel med forskningschef i Danmarks Miljøundersøgelser, Bo Riemann.

Netop det sidste punkt om eftermiddagen trak ekstra besøgende. Her var der 82 deltagere eller 16 flere end om formiddagen.

Læs også