Årets forening hædres med 10.000 kroner

Tønder Kommune sætter fokus på det store frivillige foreningsarbejde, der foregår i kommunen. Det sker med en præmie på 10.000 kroner og hæderen som »Årets Forening 2022«.

Tønder Kommune sætter igen fokus på det store foreningsarbejde, som frivillige ildsjæle hver dag gør. Det sker med uddeling af prisen »Årets Forening«.

Prisen skal være med til at synliggøre foreningslivet og anerkende og understøtte den frivillige indsats. Det skal ske ved at hædre projekter og lokale initiativer i foreningslivet, som styrker frivilligheden og det aktive medborgerskab.

Med hæderen som »Årets Forening« følger et diplom og en pengepræmie på 10.000 kr., som skal bruges i foreningens virke. Hvis det er et projekt, hvor flere foreninger medvirker, er pengepræmien til deling.

Søger indstillinger

Alle i Tønder Kommune har derfor nu mulighed for at indstille en forening til at modtage hæderen som årets forening.

Både frivillige sociale foreninger, folkeoplysende foreninger, kulturelle foreninger, lokalråd, borgerforeninger, støtteforeninger og øvrige foreninger kan indstilles til prisen.

Du finder indstillingsformularen på www.toender.dk/aarets-forening.

Fristen for at indsende indstillinger er onsdag den 7. september 2022. Det er formændene for Sundhedsudvalget, Socialudvalget, Kultur- og Fritidsudvalget, Frivillighedsrådet, Folkeoplysningsudvalget og Kulturelt Forum i Tønder Kommune, der udgør tildelingskomiteen.

Læs også