bannerPos

Biogas-forhandlinger brudt sammen

- Vi skal kvitteres for at være en part i denne grønne løsning, men også i forhold til vores risiko og de omkostninger, som på bedriften knytter sig til at være leverandør til et biogasanlæg, understreger Peter Høj. Sammen med sin næstformandskollega i LBBL har han på vegne af otte leverandørforeninger måttet opgive at forhandle videre med Nature Energy om en fælles kontrakt. Arkivfoto: Erik Hansen

AF: ERIK HANSEN

REDAKTØR, LANDBRUGFYN
08-05-2020 21:00
Landmændene ønsker et udspil fra Nature Energy, som matcher markedet og omkostningerne som leverandør af gylle og landbrugsprodukter til koncernens anlæg.

Siden før jul har leverandørerne af landbrugsprodukter til biogasproduktionen på otte af de ti biogasanlæg, som Nature Energy har i drift, været i forhandlinger med den store energiproducent om en ny fælles aftale i stedet for de hidtidige individuelle leverandøraftaler for de enkelte anlæg.

For en uge siden gik forhandlingspartnerne hver til sit, og indtil videre er der ikke aftalt et nyt møde.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Stabile tendenser på svinemarkeder

Efter den uro, som fundet af afrikansk svinepest i Tyskland for et par uger siden skabte, ser det europæiske svinemarked ud til at have fundet fodfæste igen.

Klovkursus på levende ben

BoviCura tilbyder i oktober to klovkurser – et for nybegyndere, hvor der arbejdes med døde ben, og et for øvede, hvor man arbejder med levende ben.

Stære giver landmand store problemer

Det er svært at holde stære ude af kvægstalden. Det har landmand Michael Bossen Linnet fra Højer måttet konstatere.

Ekspanderer på biogasmarkedet: DBC Invest køber 'større' ejerandel i Outrup Biogas

DBC Invest foretager en tocifret millioninvestering i Outrup Biogas, hvilket dermed bliver selskabets fjerde investering i danske biogasanlæg.

Økologer går i samarbejde med vegetarer om nyt videnscenter

Økologisk Landsforening og Dansk Vegetarisk Forening etablerer pr. 1. oktober 2020 et nyt videnscenter: Plantebaseret Videnscenter. Det skal sætte turbo under den grønne omstilling på middagsbordet, lyder det.
Side 1 af 1932 (38626 artikler)Prev1234567193019311932Next