Midtjysk maskinhandler får Develon ind i porteføljen

Develon, tidligere kendt som Doosan Construction Equipment, har valgt Dansk Maskincenter (DMC) A/S, som virksomhedens nye autoriserede forhandler i Danmark pr. 1. oktober 2024.

Det betyder, at Dansk Maskincenter nu er ansvarlig for salg og service af Develons gravemaskiner, læssemaskiner, dumpere mm, samt tilbehør i hele landet.

Charlotte Villum Henneberg, adm. direktør for Dansk Maskincenter, er glad for at have landet samarbejdet.

- Udover de nye kunder, vi nu skal servicere, sigter vi mod at øge Develons markedsandele i Danmark markant. Med forhandlingen af Develon er det en styrkelse af DMCs forretning. Den udvidede markedsdækning giver os muligheden for at tilbyde et bredere udvalg af produkter og tjenester til kunderne, siger hun i en pressemeddelelse.

- Med vores omfattende erfaring og ekspertise, kombineret med Develons avancerede teknologi og kvalitet, er vi godt rustet til at levere høj service og support til vores kunder i hele Danmark. Dette partnerskab vil ikke kun øge vores markedsandel, men også styrke vores position som en førende leverandør af maskiner og udstyr, tilføjer hun.

Tomas Jakula, Regional Sales Manager Nordic & Baltics for Develon, tilføjer, at man hos Dansk Maskincenter vil tilbyde god service og kundesupport på det vigtige danske marked.

Develon er en af verdens førende producenter af udstyr til grusgrave, entreprenører, maskinstationer m.m.

Læs også