Fra dyrskue til ejendomsvurderinger: Kendt brancheprofil skal lede ny sønderjysk afdeling hos stor landbrugsmægler

EDC Landbrug Poul Erik Bech, der blev etableret som dedikeret, selvstændigt forretningsområde for 5 år siden, er nu klar til at åbne ny landbrugsafdeling i Aabenraa for på sigt at blive landsdækkende landbrugsmægler. Ole Windfeld Nielsen, som senest var hoveddommer ved Landsskuet Holstein 2024 i Herning, skal lede den nye afdeling som landbrugschef.

Det går ikke stille for sig hos den Næstved-baserede landbrugsmægler, EDC Landbrug Poul Erik Bech, der for nyligt har kunne fejre fem år som dedikeret landbrugsfokuseret ejendomsmægler.

Nu udvider man imidlertid landbrugsforretningen med erhvervscentret i Aabenraa, og man har allerede ansat den nye landbrugschef – Ole Windfeld Nielsen.

Den nye landbrugschef er uddannet faglært landmand og uddannet driftsleder på Grindsted Landbrugsskole og har også været fodermester i Ravsted samt Bolderslev. Han har desuden været driftsleder i Bylderup Bov med 450 køer, 300 ha og senest kommer han fra en stilling som driftsleder i Arrild med 940 køer, 400 ha og ansvar for 15 ansatte.

Han har udover landmand været salgschef for den hollandske genetikvirksomhed Alta Genetics med ansvar for Danmark og siden 2003 har han haft sit eget lille genetikfirma, hvor han har købt og solgt embryoner til kvæg i flere lande.

- Jeg har arbejdet hele mit liv i landbrugsbranchen, så det glæder jeg mig helt vildt til at fortsætte med i en ny spændende stilling i EDC Landbrug Poul Erik Bech. Det bliver naturligvis nogle nye spændende arbejdsopgaver med landbrugsejendomme, hvor jeg får ansvar for at opbygge en landbrugsafdeling i Jylland, siger han i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Men jeg har stor fordel af at starte i Danmarks største ejendomsmæglervirksomhed og kan trække på landbrugschef Frank Poll og vores succesfulde landbrugscenter i Næstved, der løser opgaver på hele Sjælland, øerne og Fyn.

Den nye landbrugsdirektør er desuden lokalforankret og bor i Branderup i Sønderjylland.

Kendt fra anden sammenhæng

Udover arbejdet i landbruget er der nok mange, der kender Ole Windfeld Nielsen med anden kasket.

Han har nemlig været dommer ved kvægkonkurrencer i Danmark og udlandet – senest som hoveddommer ved Landsskuet i Herning i juli i år.

Og netop det store netværk, han har fået gennem tiden fra blandt andet dyrskuer, vil han kunne bringe med sig i sin nye stilling.

- Jeg glæder mig til at fortsætte med at arbejde med mit netværk i landbrugsbranchen i min nye rolle med landbrugsejendomme. Jeg kender jargonen i landbruget og de risici og muligheder, der er for at drive landbrug, og jeg har som driftsleder været med til at købe landbrugsejendomme op og været med til at bygge og vækste forretningen. Samtidig tiltaler det mig meget at starte et nyt landbrugscenter op, fortæller han.

Del af større ambitioner

Foruden den nye landbrugssatsning i Jylland, har EDC Landbrug Poul Erik Bech siden starten for fem år siden løst opgaver på Sjælland, Lolland Falster og øerne med udgangspunkt i landbrugscentret i Næstved, men har også større sager på Fyn og i Jylland.

I spidsen står landbrugschef Frank Poll, som gennem 15 år i Nykredit, bl.a. som landbrugschef, har opbygget et bredt netværk og en specialiseret landbrugsviden og indsigt i den finansielle sektor.

- Vi har netop fejret vores femårs fødselsdag. Lige fra første dag er det gået virkelig godt, og vi har bygget på hver eneste år. Vi har travlt og har hjulpet rigtig mange kunder med at sælge eller få vurderet deres landbrugsejendomme, og det forventer vi vil fortsætte fremover. Det er afgørende at finde de rigtige landbrugsprofiler til at vækste butikken. Det er derfor et stort skridt på vejen med ansættelsen af en landbrugsprofil som Ole Windfeld Nielsen, siger Frank Poll.

EDC Poul Erik Bech er Danmarks største ejendomsmæglervirksomhed med 80 boligbutikker, 19 erhvervscentre og flere end 600 medarbejdere og dækker hele Danmark.

Læs også