10 år bag roret: Han har navigeret koncernskibet DLG med åben kommandobro

I år kan den adm. direktør i DLG-koncernen, Kristian Hundebøll, fejre 10 år på topposten. Det har været et årti med stor udvikling og ekspansion, men med transparens, og med andelshavernes interesser for øjet har han nu været med til at klargøre koncernen til at »skabe fremtiden« for og med dansk landbrug.

Koncernchef i DLG-koncernen Kristian Hundebøll ser tilbage på et årti i den store landbrugsorganisation. En karriere, der er båret af foranderlighed. Fotos: Victor Juul Grønbæk For Kristian Hundebøll er det vigtigt, at han som direktør er jordnær og træfbar, da det menneskelige touch ifølge ham er vigtigt. Da han startede i koncernen i slutningen af 2001, kunne han ikke forestille sig, at karrierevejen skulle føre ham helt til toppen. Den adm. direktør mener, at DLG er vokset udover det danske landbrug, men at det stadig er deres rolle at tilbyde landbruget de bedste varer muligt. Raketfarten i DLG ser ikke ud til at stoppe foreløbigt. Og når det kommer til bæredygtighedsdagsordenen, sigter man himmelhøjt.

På Ballesvej 2 i Fredericia ligger Aksen. Efter 50 år i hjertet af København på Axelborg rykkede DLG i 2020 tættere på sine kernekunder og andelshavere i det danske landbrug.

I hjørnekontoret øverst i det moderne kontorkompleks finder man koncernchefen Kristian Hundebøll. Med udsigt til Lillebæltsbroen såvel som virksomhedens aktiviteter på havnen i Fredericia kan den adm. direktør kigge ud på en sund virksomhed, der de seneste år har kunne melde rekordresultat efter rekordresultat.

Vil du læse mere?

Prøv 30 dage for 30 kr.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også