Dagrofa henter ny chef for frugt og grønt fra Coop

Esben Meier bliver ny chef for frugt og grønt i fødevarekoncernen Dagrofa.

Han kommer fra en stilling som kategorigruppechef i Coop, hvor han blandt andet har stået i spidsen for konceptudvikling, sortimentsudvikling, leverandøraftaler og partnerskaber indenfor en række kategorier. Han har arbejdet med fødevarer indenfor forskellige kategorier i over 20 år. Det er en stor fordel, mener kategoridirektør i Dagrofa, Michael Christensen:

- I Dagrofa vil vi give de bedste madoplevelser, og det kræver, at vi kan tænke innovativt og samarbejde på tværs af kategorier, forretningsenheder og partnerskaber. Esben kan med sin brede erfaring og innovative tilgang bidrage til vores arbejde med at vinde kategorier som led i vores koncernstrategi »#FremgangSammen«.

Som ny kategorigruppechef vil Esben Meier være ansvarlig for frugt og grønt i Dagrofa detail og Dagrofa Foodservice. Han har tidligere været med til at starte nye convenience-koncepter op i Coop og med succes drevet dem i den rette strategiske retning. Men nu er tiden altså inde til at prøve noget nyt.

- Jeg glæder mig helt vildt til at begynde at arbejde med nye produkter sammen med en masse dygtige mennesker i Dagrofa. Det bliver super spændende med nye ansvarsområder og nye stakeholders, jeg skal lære at kende. Jeg går ydmygt til opgaven med at udvikle og optimere sortiment og priser på frugt og grønt midt i en tid, hvor hele værdikæden er udfordret på grund af inflation og energipriser, siger Esben Meier.

Læs også