Ny direktør til Hamlet Protein

Hamlet Protein, som producerer protein- og fiberprodukter, har netop udnævnt Simon Martyn til at stå i spidsen for virksomhedens ambition om vækst.

Det danskbaserede Hamlet Protein, der producenter foderingredienser til husdyr til hele verden, har netop ansat kommerciel direktør Simon Martyn.

Dermed bliver Simon Martyn en del af ledelsesteamet i den multinationale virksomhed med hovedkontor i Danmark og er udnævnt til at stå i spidsen for virksomhedens ambition om vækst.

International baggrund

Simon Martyn (UK) er uddannet fra Bicton College of Agriculture og kommer med en stærk international baggrund og ledelseserfaring i globale virksomheder som Nutriad og Adisseo, oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Hermed overtager Simon Martyn direktørposten tager over efter Jan Kamphof, der for nylig skiftede direktørjobbet ud med ditto hos Schothorst Feed Research.

I pressemeddelelsen hæfter Simon Martyn sig ved, at producenter over hele verden konstant søger at optimere dyrenes ydeevne på den mest effektive måde, og at Hamlet Protein er en vigtig rolle i denne proces.

Ambitioner

- Jeg er begejstret for at blive en del af en virksomhed, der er i stand til at tilbyde ensartet kvalitet og ydeevne til sine kunder. Jeg vil gøre mit allerbedste for at bidrage til, at vi kan realisere vores strategiske mål, siger Simon Martyn.

Den administrerende direktør i Hamlet Protein, Erik Visser, erklærer sig glad for, at Simon er blevet kommerciel direktør i virksomheden.

- Med hans dybe brancheerfaring vil han bringe forretningskontinuitet, praktisk markedskendskab og en stærk track-record af samarbejde med distributører og nøglekunder med til Hamlet Protein. Han er i en klar position til at accelerere det momentum, som vi har opnået med at levere de bedste løsninger til ungdyrernæring, siger Erik Visser.

Hamlet Protein producerer sojabaserede proteiningredienser og fiberspecialiteter til svin, fjerkræ, drøvtyggere og akvakultur på to produktionsanlæg i Danmark og USA. Hamlet Protein servicerer kunder over hele verden gennem et netværk af egne salgskontorer og distributører.

Læs også