Kurt Skare er gået personligt konkurs

Sagaen om Skare-koncernen fortsætter.

Koncernen blev taget under konkursbehandling i februar sidste år, og i den forbindelse blev Kurt Skare personligt taget under rekonstruktion for at finde en solvent løsning på hans private økonomi.

Onsdag formiddag er stifteren af Skare-koncernen erklæret personligt konkurs i en afgørelse ved skifteretten i Esbjerg.

Det skriver JyskeVestkysten.

Det blev afgjort, at der ikke kunne opnås enighed om et forslag til en rekonstruktion, og Kurt Skare blev derfor taget under konkursbehandling, da der var deadline for at finde en løsning, meddelte dommeren.

Kurt Skare og den udpegede rekonstruktør i sagen, advokat Henrik Selchau Poulsen ved Bruun & Hjejle, havde ellers udarbejdet et rekonstruktionsforslag, hvor parterne i sagen indgik økonomisk forlig for at finde en løsning. Dette forslag blev imidlertid stemt ned af et flertal af de fremmødte kreditorer.

Ifølge FødevareWatch udtrykte Kurt Skare stor frustration over forløbet ved retsmødet.

- Jeg er frustreret over at sidde her, da jeg normalt laver et produktivt arbejde, for jeg forstår ikke, hvad der sker her. Jeg forstår bare ikke, at Deloitte kan tage rettens tid og sige, at jeg skylder dem nogle penge, da jeg aldrig har lavet nogle aftaler med Deloitte. Min retsfølelse er tyndslidt, sagde Kurt Skare undervejs i mødet.

Også Kurt Skares datter, Gitte Skare, der var medejer af Skare-koncernen, var med i retten. Her udtalte hun, at »man afliver en mand inden man har det fulde indblik og har alle data.«

Læs også