Danish Crown er endt i strid om Skare-bygninger

Det kostede Danish Crown cirka 160 millioner kroner, da man i foråret 2023 købte de tidligere industribygninger i Vejen af boet efter den konkursramte Skare-koncern. Men andelsslagteriet har tilsyneladende følt sig en anelse snydt, da man først tog et nærmere kig på ejendommen.

Nu er selskabet havnet i en strid om en rapport på over 600 sider, hvor man påpeger, hvad man mener er en lang række fejl og mangler på ejendommen. Det skriver JydskeVestkysten.

Det viser en kreditorinformation udarbejdet af de kuratorer, der rydder op i Skare-koncernens konkursboer, som avisen har aktindsigt i. Ifølge kreditorinformationen ønsker Danish Crown, at konkursadvokaterne skal betale for manglerne.

Over for JydskeVestkysten ønsker pressechef hos Danish Crown Jens Hansen ikke at uddybe uenigheder. Han fortæller dog, at der er tale om et »ikke uvæsentligt beløb« samlet. Også længden på opsigelsesvarslet af lejemålet af Vejen-ejendommene er der uenighed om, ligesom der er strid om betaling af depositum på mindst 8,2 millioner kroner.

Læs også