Står nu for hvert tredje kreatur: Himmerlandsk slagteri øger antallet af dyr med 20.000
Det nordjyske slagteri Himmerlandskød er i det første år med sit nybyggede slagteri lykkedes med at øge antallet af slagtninger og nedbringe sine omkostninger pr. dyr. Det har givet en øget toplinje i 2023 og firdoblet resultatet før skat.

Lars Andersen, ejerleder hos Himmerlandskød. Arkivfoto: Steven Andersen
På trods af et turbulent opstartsår med indkøringsvanskeligheder er det nordjyske kreaturslagteri, det privatejede Himmerlandskød, lykkedes med at vækste markant på alle sin måltal i 2023. Det fremgår af selskabets offentliggjorte årsrapport.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.
Prøv os for 10 kr. om ugen
Allerede abonnement?
Log ind her

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her