Vindere af airpods fundet - du kan vinde næste gang

Præmievinderen er fundet blandt de læsere, der har hjulpet os med at gøre vores EU-sider endnu bedre - nu kan man komme med i puljen igen.

Nu er der trukket lod mellem alle dem, der hjalp os med at gøre disse sider om EUs landbrugspolitik endnu bedre. Sidste år spurgte vi således jer læsere om jeres mening om den måde, vi afdækker EU og reformen af CAP på disse sider hver i uge i vores ugeaviser. Blandt dem har Karin og Bjarne Larsen vundet den udlovede præmie, der er udtrukket blandt alle besvarelser. 

- Det er vi da rigtig glade for at høre, lyder det fra ægteparret, der læser med på siderne om EU.

De driver nemlig selv landbrug ved Middelfart og vil derfor gerne holde sig opdatrede om, hvilke konsekvenser EU’s beslutninger får for deres hverdag på gården. 

Ny mulighed på vej

Og nu spørger vi igen om hjælp blandt jer læsere. Vi vil nemlig igen i år høre jeres holdning til vores dækning af reformen af EU’s landbrugspolitik i vores ugeaviser, og endnu engang er der præmier på højkant til udtrækning blandt deltagerne i årets spørgeskemaundersøgelse. 

Hvis man som læser vil hjælpe os med at gøre vores EU-sider endnu bedre og dermem deltage i dette års konkurrence, så kan man finde vores spørgeskemaundersøgelse på vores hjemmeside capidanmark.dk.

Når man har svaret på spørgeskemaet og oplyst sine kontaktoplysninger, deltager man automatisk i konkurrencen, så man kan vinde ligesom Karin og Bjarne Larsen gjorde gennem deres deltagelse i sidste år spørgeskema. 

På capidanmark.dk kan man desuden læse samtlige artikler, som vi har bragt på disse EU-sider, ligesom du kan finde vores podcast, hvor vi afsnit for afsnit kigger på nye dele af den kommende reform af EU’s landbrugspolitikm der træder i kraft 1. januar 2023. 

Læs også