Bakterier bliver resistente - også over for naturlige stoffer

- Det er tankevækkende at læse, hvordan man, i Effektivt Landbrugs tema lørdag den 12. marts om »færdigfoder og additiver«, tilsyneladende ukritisk falder på halen over nye »naturlige stoffer« fra ramsløg, hvidløg, tyttebær og ribs, skriver debattøren John Haugegaard.

Af John Haugegaard, svinedyrlæge, formand for Den Danske Dyrlægeforenings Faggruppe Svin

Vil du læse mere?

Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.

Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.

Men du kan prøve et digitalt abonnement i 10 uger for 10 kroner om ugen.

Læs mere om Danmark saneres for PRRS

En samlet dansk svinebranche er gået sammen om en national plan for at reducere forekomsten af PRRS blandt danske grise. Men hvad er det egentlig, og er det muligt helt at udrydde den smitsomme sygdom?

Læs mere her

Læs også