Debat 20-03-2022 11:15:03 Bakterier bliver resistente - også over for naturlige stoffer - Det er tankevækkende at læse, hvordan man, i Effektivt Landbrugs tema lørdag den 12. marts om »færdigfoder og additiver«, tilsyneladende ukritisk falder på halen over nye »naturlige stoffer« fra ramsløg, hvidløg, tyttebær og ribs, skriver debattøren John Haugegaard. - Den unikke situation, vi har i Danmark, er ikke kommet af sig selv, og vi skal fortsat arbejde for den. Og det gør vi ikke ved at erstatte de gamle stoffer med nye, selvom vi i tidens ånd kan kalde dem »naturlige«. Vi skal derimod fastholde de gode dyder, som har gjort Danmarks svineproduktion verdensberømt, skriver debattør John Haugegaard. Privatfoto Anne Wolfenberg anne@effektivtlandbrug.dk Gem Af John Haugegaard, svinedyrlæge, formand for Den Danske Dyrlægeforenings Faggruppe Svin Vil du læse mere? Prøv 30 dage for 30 kr. Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement. Allerede abonnent? Log ind Læs mere om Danmark saneres for PRRS En samlet dansk svinebranche er gået sammen om en national plan for at reducere forekomsten af PRRS blandt danske grise. Men hvad er det egentlig, og er det muligt helt at udrydde den smitsomme sygdom? Læs mere her Læs også Gallowayformand: Jeg forstår ikke, at en dyrlæge kan forsvare dyremishandling Molslabsagen: Når nok er ved at være nok Grøn skattereform for landbruget Den Danske Dyrlægeforening: Ret fokus mod dyrevelfærd fremfor tal på dødelighed - Jeg har altid pløjet, og altid haft regnorme og måger