bannerPos

Her kan det være relevant at forsikre udbyttet

Har du en ejendom med meget svingende udbytter, kan det være værd at undersøge, om en udbytteforsikring kan betale sig, vurderer Patriotisk Selskab. På billedet ses høst af en vårhvedemark i 2018. Foto: Morten Ipsen
04-09-2019 08:20

På ejendomme med meget svingende udbytter kan udbytteforsikring være en overvejelse værd, vurderer Patriotisk Selskab på baggrund af udbyttedata fra 1966 og frem.

Har du en ejendom med meget svingende udbytter, kan det være værd at undersøge, om en udbytteforsikring kan betale sig, konkluderer Patriotisk Selskab efter at kigget nærmere på udbyttedata fra analyser af kundernes virksomheder tilbage fra 1966 – altså igennem mere end 50 år.

I analyserne dukker der for eksempel en ejendom op, som både i 2018 og 2008 fik så lave udbytter i vårbyggen, at den havde haft mulighed for at f&ari

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Behov for mere biogas

Der er positive takter i regeringens klimaudspil, men der er behov for en hurtigere og kraftigere udbygning af biogasproduktionen, mener Biogas Danmark.

Guld kan købes for dyrt

Husk på, at dem der ringer og forsøger at få jer til at investere er sælgere og ikke rådgivere, lyder det fra direktøren i Sagro, Finans og Formue, der advarer især svineproducenter mod at investere i luftige projekter for lånte penge.

Vil have stoppet udledning til Øresund permanent

I sidste øjeblik blev udledningen af 290.000 kubikmeter forurenende spildevand til Øresund udsat til efteråret. Udledningen bør dog stoppes permanent, lyder det fra både Danmarks Naturfredningsforening og Bæredygtigt Landbrug.

Nye klima-robuste hybridsorter

Et GUDP-projekt, Hybrimax, har som målsætning at fremavle nye hybridsorter i rug og roer, der forener høje udbytte med et lavt forbrug af pesticider.

Uændret Nord-West-notering

Nord-West-noteringen ligger på uændrede 54 euro, imens noteringen for otte kilo-grise ligeledes befinder sig på uændrede 35,5 euro.
Side 1 af 1846 (36908 artikler)Prev1234567184418451846Next