Slidt krop: Jens har malket køer i over 40 år

Jens Gregersen har med hjælp fra kosttilskud fået livskvaliteten tilbage. Nu får han igen sin nattesøvn.

62 årig Jens Gregersen fra Saltum i Vendsyssel er landmand og har malket køer i over 40 år. Det har slidt hans krop, og for cirka 10 år siden begyndte Jens at få problemer med skuldre og albuer.

- At slå med en hammer kunne jeg faktisk ikke, og hvis jeg skulle spænde to bolte sammen med en nøgle, gjorde det rigtig ondt, fortæller Jens.

For godt fem år siden fik Jens en medhjælper til at malke en gang om dagen for at aflaste ham, men han skulle jo selv malke halvdelen af gangene.

- Min kone Dorthe hjalp mig ofte og klargjorde yveret, så jeg blot skulle sætte maskinen på, men alligevel gjorde det pokkers ondt i albuer, arme og skuldre. Jeg var nødt til at holde en pause cirka efter hver femte ko, jeg malkede. Det var jo ikke holdbart, fortæller Jens, der i dag har 135 køer.

Ondt i kroppen

Han kunne ikke engang løfte en kande vand med højre hånd på grund af skuldrene og måtte bruge begge hænder. Og samtidig kunne han ikke løfte armene op over skulderhøjde.

- Om natten snurrede det i armen og gjorde ondt, så jeg havde svært ved at sove for det. Når jeg endelig var faldet i søvn, vågnede jeg omkring klokken et, fordi armen gjorde ondt, så min søvn blev afbrudt og slået i stykker. Jeg sov kort tid ad gangen, og det var bestemt ikke sjovt, siger Jens, som også døjede med kramper i benene om natten.

Jens Gregersen har både har været ved lægen og til fysioterapeut. Det fik ikke ømheden til at forsvinde, og han måtte tage piller dagligt for at kunne få sin nattesøvn.

Artikel i Landbrug Nord

Efter at have læst en artikel, om en mand, som kom sine skavanker til livs med kosttilskud, kontaktede Jens Gregersen, Kirsten Bak Hansen ved Varde, som er indehaver af virksomheden Sundhedsshoppen, som forhandler kosttilskud.

Jens startede med fire forskellige produkter samt omega 3 i december sidste år.

- Jeg har været en af de hurtige, idet jeg allerede efter godt en måned kunne mærke, at det holdt op med at snurre i armene om natten, når jeg skulle sove, siger Jens, som siden ikke har skullet tage andet for at kunne sove.

- Efter, jeg er startet med produkter fra Sundhedsshoppen, har jeg ikke haft kramper i mine ben, hvilket tidligere var et problem, som også var med til at ødelægge min nattesøvn, siger en tilfreds Jens Gregersen.

 

Mød Sundhedsshoppen stand F1

Læs også