DM&E Fyn fejrer 75-års jubilæum

Til august er det 75 år siden, at den fynske afdeling af Danske Maskinstationer og Entreprenører blev stiftet. Det fejres blandt andet på Det Fynske Dyrskue med en udstilling om udviklingen gennem tiden.

Til august kan Danske Maskinstationer og Entreprenører Fyn (DM&E Fyn) fejrer 75-års jubilæum. Det fejres blandt andet med en fest for medlemmer i oktober på Gl. Avernæs, men også når Det Fynske Dyrskue løber af stablen.

- Vi synes, det er en god måde at møde vores medlemmer på, at vi er på dyrskuepladsen. Det er ikke meget, vi ser til hinanden i løbet af året, så under dyrskuet er der tid – også til hyggesnak, og det glæder vi os meget til, siger formand Helle Lundsgaard.

På skuet vil foreningen lave en jubilæumsudstilling, hvor de viser blandt andet en gammel og en ny møgspreder. Desuden udstilles en helt ny og stor gyllevogn med beholder til syreN for at tydeliggøre maskinernes udvikling.

Stor udvikling

- Det er sjovt at se den udvikling, der har været de sidste 75 år. Både for vores medlemmer, og de øvrige gæster, der kommer forbi i løbet af dyrskuets tre dage, siger Helle Lundsgaard.

Derudover ønsker DM&E Fyn ligeledes at vise den brede vifte af medlemmer, foreningen består af, som tæller alt fra en moderne landbrugsmaskinpark til entreprenører, kloakmestre og skov- vandløbs- og naturplejeområdet.

- Vi vil vise, hvad maskinstationer laver i dag, og hvad de har rodet med gennem tiden, siger Helle Lundsgaard.

Læs også