Specialist i dræn og drænspuling på skue

Ilderhede Kloak- & Spuleservice i Sdr. Felding er specialister inden for dræn og drænspuling – og er blandt udstillerne på Landsskuet i Herning.

Hos Ilderhede Kloak- & Spuleservice i Sdr. Felding mellem Kibæk og Herning har man specialiseret sig inden for dræn, kloak og spuling.

Inden for dræn og drænspuling opererer man landsdækkende, og er samtidig også blandt udstillerne på Landsskuet i Herning.

- Hos os lægger vi vægt på, at den gode service altid er i orden og på det faktum, at vi er fleksible til kundens behov. Her er der ingen fine metoder, ikke et problem, vi ikke kan løse og chefen er selv med i marken, lyder det fra indehaver Michael Pagaard på virksomhedens hjemmeside.

Ilderhede Kloak- & Spuleservice i Sdr. Felding ved Kibæk midt imellem Herning og Brande udfører alle former for dræning. Vi har landsdækkende dræning- og spuleservice og udfører både markdræn og dræning af jord for private og erhverv.

Dræning kan optimere en række faktorer i marken så som færdselsforhold, jordstruktur, luftskifte og vandforsyning. For at opnå dette er det vigtigt, at dræningen udføres optimalt.

Hos Ilderhede Kloak- & Spuleservice har man mange års erfaring i dræning og udfører både gravefri dræning med plov og dræning med gravemaskine.

Se mere på www.ilderhede.dk

Læs også