Landsskuet vender stærkt tilbage

Efter to års corona-pause er Landsskuet klar til tre dages fest i Herning fra torsdag den 30. juni.

Hal Q på Landsskuet vil igen summe af liv, når udstillere og malkekvæget indtager den indendørs dyrskuering. Arkivfoto

Intet Landsskue uden eksempler på lækre produkter fra dansk landbrug. Og intet Landsskue uden topmoderne landbrugsmaskiner med hestekræfter og teknologi, der kan få en formel 1 kører til at måbe.

Landsskuet 2022 vil rumme både produkter og maskiner, når skuet løber af stablen fra torsdag den 30. juni og de efterfølgende to dage.

- Ligesom alt mulig andet har Landsskuet været lukket ned de seneste to år, og vi har da været spændt på, om Landskuet stadigvæk var i udstillernes bevidsthed. Det må vi sige, at Landskuet i den grad er. Og vi er meget taknemmelige for opbakningen, siger daglig leder af Landsskuet, Mads Fjordside.

Han glæder sig over den store opbakning. Publikum vil udover landbrugsprodukter og potente maskiner kunne opleve cirka 2.500 af landets bedste husdyr.

- Vi glæder os til igen at byde omkring 50.000 gæster velkommen og give alle et indblik i, hvad dansk landbrug kan præstere, siger Mads Fjordside

Fremtrædende talere

Der er lagt op til et spændende program over tre dage i forbindelse med Landsskuet i Herning.

Det hele starter torsdag den 30. juni klokken 9, hvor indgangene åbnes til Landsskuet 2022.

Klokken 12 er der så officiel åbning af Landsskuet i store ring, hvor en række fremtrædende talere vil byde velkommen.

Det gælder Minister for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Rasmus Prehn, Formand for Landbrug & Fødevarer, Søren Søndergaard, Hernings viceborgmester, Anne Mette Bang Rasmussen og endelig Landsskuets formand, Kristian Gade.

Læs også