Hovedsponsor med mulig podcastpremiere

Sparekassen Sjælland-Fyn er endnu engang hovedsponsor på Roskilde Dyrskue - og håber at kunne lancere sin nye, faglige podcast på skuet.

Gennem flere år har Sparekassen Sjælland-Fyn været hovedsponsor på Roskilde Dyrskue – og det sker igen i år, hvor banken også har sin egen stand og ser frem til at møde folk til den folkefest, som dyrskuet nu engang er.

- Vi har igen valgt at være hovedsponsor. Vi har en stand på dyrskuet, hvor vi står i tre dage. Både med landbrugspartnere og med privatrådgivere, og står sammen med vores kollegaer fra Leasing Fyn, så vi kan præsentere hele vores palet af produkter og samarbejdsmuligheder for kunder i alle afskygninger, siger Peter Jørgensen, landbrugschef i Sparekassen Sjælland-Fyn og fortsætter:

- Roskilde Dyrskues mission om at sikre forståelse af moderne landbrugsproduktion ligger rigtig godt i tråd med noget, vi gerne vil være med til at understøtte og skabe synlighed omkring. Dyrskuer er en fantastisk måde at skabe den kobling, samtidig med at det er en folkefest. Det er noget, der sker i lokalområdet, og det vil banken gerne være med til at bakke op om.

Fælles fortælling og mission

- Vores eget lille slogan i vores landbrugsteam er, at vi dyrker landbruget, og det er egentlig det, vi gerne vil signalere med sponsoratet af Roskilde Dyrskue, fortæller Peter Jørgensen og tilføjer:

- Vi har et betydeligt antal kunder, som arbejder med landbrug. Derfor er det for os også naturligt, at vi understøtter fortællingen om, hvordan moderne landbrugs- og fødevareproduktion hænger sammen. Landbrugsnetværket er stærkt, man kender hinanden i den her branche på kryds og tværs af forskellige driftsgrene og landsdele.

Med missionen om at styrke landbruget ved at skabe forståelse og forbindelse mellem samfund og landbrug, er det ifølge Peter Jørgensen især det personlige møde, der er afgørende. Sparekassen fortæller vidt og bredt, at deres team er til stede, og at man kan komme ind og få en snak og lige at hilse på hinanden, fordi det fysiske møde er så vigtigt.

- Vi har også planlagt et par arrangementer om morgenen, hvor vi inviterer vores nuværende kunder ind til morgenkaffe. Så får vi sagt godmorgen og ønsker hinanden et godt dyrskue, og får lige startet ordentligt op. Det gjorde vi også sidste år, det var vildt hyggeligt.

Faglig lyd i højttalerne

På dyrskuet forventer Peter Jørgensen desuden, at Sparekassen kan have premiere på sin nye, faglige podcast, som hedder »Råd til Landbrug«.

Den første podcast kommer ifølge Peter Jørgensen til at handle om, hvordan du bedst handler din afgrødehøst i 2023. Her er Jakob F. Kjærsgaard fra Kornbasen med i studiet og giver sine bud på en række relevante spørgsmål. 

Hvor er markedet henne lige nu? Hvad vi kigger ind i til den kommende høst? Hvilken strategi anbefales, når der skal handles afgrøder? Er der noget, der lurer i markedet, som kan gå hen og give støj?

- Vores opgave er primært at være mikrofonholder for en ekspert, som er klog på et relevant emne. Vi skal formidle den viden ud til vores kunder. Det bliver den første, vi får lavet, og så kommer der en podcastserie, som skal udgives hen over sommeren og efteråret, hvor vi vil prøve at sætte fokus på nogle forskellige emner, siger han og fortsætter:

- Det satser vi på, at vi har klar til dyrskuet, så det kan have sin premiere, og folk kan sætte sig i bilen på vej hjem fra dyrskuet og lytte til nogle gode anbefalinger fra nogle eksperter.

Læs også