DM i pløjning 2021 bliver med tilskuere

Modsat sidste år er Danmarksmesterskabet i pløjning 2021 åbent for tilskuere. Mesterskabet bliver afholdt 30. oktober i Nordjylland.

Der er godt nyt til pløjefans over det danske land. Danmarks bedste pløjere kan nemlig i år kåres foran et publikum. Det meddeler LandboUngdom. Coronarestriktioner forhindrede sidst år i, at tilskuere  kunne møde op til stævnet. I år er det Rokkedahl Landbrug i Nibe i Nordjylland som lægger jord til mesterskaberne 30. oktober.

- Vi er super glade for, at folk igen kan komme og opleve vores sport og samtidig også se, hvad LandboUngdom er. Vi følger løbende coronarestriktionerne tæt og er klar til at tilpasse konkurrencen de restriktioner, der vil være gældende i efteråret, siger Jakob Neimann, formand for styregruppen bag mesterskabet.

Årets vært Rokkedahl Landbrug er førende i produktion af velfærdskyllinger, som de sælger til en lang række danske supermarkeder samt udvalgte restauranter og slagtermestre. De driver derudover også 1800 hektar planteavl. Skulle publikum under mesterskabet få lyst til at kigge på andet end traktorer, kan de få indblik i Rokkedahls kyllingeproduktion, da der bliver holdt åbent stald. Her kan de besøgende kan komme helt tæt på kyllingerne.

- Vi har oplevet enorm stor gæstfrihed hos Rokkedahl, og vi er rigtig glade for at samarbejde med dem om DM. Så vi sætter også stor pris på, at vi kan tilbyde publikum at komme ind i Rokkedahls besøgsstald, siger Jakob Neimann.

Danmarksmesterskabet bliver i år afholdt som et 1-dagsstævne og er åbent for LU-, veteran- og skolepløjere.

Læs også