LandboUngdom oplever stor interesse

4.333 unge står på medlemslisten hos LandboUngdom, der således har det højeste medlemstal i 15 år.

LandboUngdom kan berette om det højeste medlemstal i 15 år. I alt 4.333 unge har nemlig valgt at være medlem af LandboUngdom, hvilket foreningen tolker som et dedikeret ønske om forsat at skabe aktivitet og udvikling på landet.

Så sent som i 2019 kunne LandboUngdom præsentere det højeste medlemstal siden 2007, men blot få måneder senere så tallene helt anderledes ud. For da corona-krisen satte ind, måtte LandboUngdom – som alle andre – sætte aktiviteterne på pause.

Det var heller ikke uden bekymring, da LandboUngdom med nedlukningen mistede hele 23 procent af medlemsbasen på bare fire måneder. Men heldigvis varede bekymringen ikke længe.

- Selv om foreningslivet fortsat har svært ved at rekruttere frivillige i samme omfang som tidligere, oplever LandboUngdom ikke kun en stigning i medlemstallet, men også i interessen for at engagere sig aktivt som frivillig, hedder det i en pressemeddelelse.

LandboUngdom meddeler, at foreningen de seneste år har gennemgået en gennemgribende forandring, både forårsaget af udefrakommende begivenheder, men også af valg truffet fra landsorganisationen.

- Vi har arbejdet med en ny strategi og ny økonomisk struktur, der skal skabe højere grad af samarbejde på tværs af vores forening. Der er sket enormt meget de sidste år, som skaber ringe i vandet, og har fået flere til at få øjnene op for, hvad LandboUngdom kan, siger Niels Skovgaard, der på foreningens årsmøde for nylig blev genvalgt som formand for LandboUngdom.

Læs også