FirstFarms holder generalforsamling på nettet

FirstFarms har indkaldt til generalforsamling i slutningen af april måned, på trods af corona-situationen. Generalforsamlingen afholdes i stedet via internettet.

Bestyrelsen bag FirstFarms har indkaldt til generalforsamling den 28. april hos Sagro i Billund. Indkaldelsen er udsendt på trods af de nuværende forsamlingsrestriktioner, og der bliver lagt op til, at der ikke nødvendigvis bliver tale om en generalforsamling i klassisk forstand.

Da det ikke er muligt med afholdelse af en normal fysisk generalforsamling grundet COVID-19, vil selskabet transmittere generalforsamlingen via webcast gennem selskabets aktionærportal. Ændrer situationen sig omkring COVID-19 inden udgangen af april 2020 ud fra regeringens anbefalinger eller regler vedrørende forsamlinger, vil vi orientere yderligere, skriver bestyrelsen i indkaldelsen.

Bestyrelsesformand Henrik Hougaard, adm. direktør Anders H. Nørgaard samt dirigent Jon Stefansson vil forestå generalforsamlingen via webcast. 

Bestyrelsen opfordrer derfor selskabets aktionærer til, at man ikke møder op på generalforsamlingen, og i stedet udøver stemmerettighederne ved at brevstemme eller afgivelse af fuldmagt til bestyrelsen. Fristen for brevstemmer er forlænget til umiddelbart før tidspunktet for generalforsamlingens start. 

 

Læs også