bannerPos

Grimme og Tolsma indleder samarbejde ovenpå konkurs

Foto: Grimme Skandinavien

Alexander Dornwirth

Videojournalist
20-03-2019 12:30

Grimme Skandinaviens mangeårige samarbejdspartner indenfor køle- og ventilationssystemer AgroVent gik konkurs i december 2018.

Derfor melder Grimme nu ud, at virksomheden netop har aftalt et samarbejde med hollandske Tolsma. Tolsma har igennem mange år været Europas største leverandør af ventilations og køleteknik til løg, kartoffel og gulerodsavlere.

”Ved at kombinere begge firmaers styrker, er det muligt at levere den optimale service og tilbyde de bedste løsninger indenfor ventilation og køling,” skriver Grimme i en pressemeddelelse.

Markedspodcasten - Recession, dyr palmeolie og bedre tider i svinesektoren?

Lyt med når markedsanalytiker Peter Arendt fra MinAgro forsøger at gøre os klogere på markedets luner.

Fra håb til afmagt i Nordjylland i går

Efter en periode, hvor regn mange steder bremsede høsten, troede man nu endelig på høstvejr i det nordjyske. Men vejret har igen skuffet op mod weekenden.

Medie: Arla-konkurrenter vil også plantevejen

For nylig meldte Arla ud, at mejerigiganten er på vej med en alternativ produktlinje til den traditionelle mælk baseret på planter. Nu melder Naturmælk og Thise Mejeri sig klar til at følge trop.

Landmænd dukkede op i Landsretten til støtte for Ulf Nielsen

Naturplejer Ulf Nielsen og hans advokat håbede på frifindelse ved Landsretten i Viborg onsdag. Endnu engang forsøgte de at overbevise dommeren og lægdommerne om, at der ikke var behov for læskur til Ulf Nielsens heste og anguskvæg, efter at han sidste år blev idømt en bøde på 20.000 kroner. Så mange støtter dukkede op i retten, at retssagen måtte flyttes over i Vestre Landsrets store sal.

Optimisme trods vejrmæssige udfordringer

I landets nordlige egne håber man på, at vejrudsigten holder. Hvis man når at få sået rapsen i denne uge, skal det nok gå, hvis ikke vi får tidlig vinter, lyder det fra LMO i Viborg og Agrovi i Nordsjælland
Side 1 af 1612 (32225 artikler)Prev1234567161016111612Next