Equsana fejrede 10-års fødselsdag

Hestefoderbrandet Equsana havde sin opstart i 2012, hvorfor Hest & Rytter var den oplagte anledning til at fejre fødselsdag.

Balloner, flotte tilbud og ikke mindst nyheder prægede Equsanas store stand. Baggrunden var, at Equsana kunne fejre 10-års fødselsdag i forbindelse med Hest & Rytter-messen i Herning.

- Vi har flere nyheder med, blandt andet tilskudsfoderet »Excellent Fiber«, fortalte foderkonsulent Karina Skov Bloch og viste en lækker müsli-blanding blandt det øvrige udvalg af foder i »foderhjulet« på standen.

 

Til den kræsne hest

Karina Skov Bloch fremhævede blandt andet foderet til den kræsne hest, ligesom et højt indhold af fedt fra rapsolie og ekstruderet hørfrø, giver god energi til træning og sørger for forsyning af omega-3 fedtsyrer.

- Blandingen har desuden et lavt indhold af stivelse og sukker, og indeholder fibre fra havrehø, timote og esparsette der bidrager til øget tyggetid og spytproduktion, fortalte foderkonsulenten videre om foderet, der er velegnet til heste i let-hård træning, hvor selv en stor hest er dækket ind ved en lav udfodringsmængde sammen med grovfoderet, og dermed er en god mellemting mellem tilskudsfoder og fuldfoder.

Foder, tilskud og øvrige produkter fra Equsana forhandles i Land & Fritids mange butikker, der er fordelt landet over, samt hos enkelte udvalgte forhandlere.

På standen i Herning blev Equsanas nye forårskollektion også præsenteret.

- Den nye kollektion af tøj til rytteren kommer ud i en endnu højere kvalitet. Blandt andet i en vest, fleecetrøje og polo, fortalte Karina Skov Bloch.

 

Syv foderkonsulenter

Hos Equsana er i alt syv lokale foderkonsulenter fordelt ud over hele landet til at rådgive og give tilbud til større hestehold. Herudover er det altid muligt at få vejledning hos den lokale Land & Fritid butik.

Læs også