bannerPos

Fugtighedsmåler i lommeformat

Fugtighedsmåleren C-Pro har fire knapper og et farvedisplay. Den tilhørende app giver mulighed for at gemme placeringer, tidspunkter, notater og billeder.
30-07-2020 12:03

Med en kornfugtighedsmåler kan man få størst mulig succes med årets høst.

Fugtighedsmålerne kan fås med og uden kværn. Maskinhandler Indkøbsringens nyeste model, C-Pro, er med ny teknologi og en kværn, som kværner frøet eller kornet og komprimerer det i én manøvre. 

- Dette sikrer en avanceret og sikker måling af prøvens vandindhold og leverer ensartede resultater, lyder det fra Maskinhandler Indkøbsringen.

C-Pro fås med tilhørende app, så man kan holde styr på alle sine målinger på en nem og praktisk måde.

- Du kan tage prøver fra forskellige områder i marken, hvorefter den via GPS-placeringen lagrer hver enkelt måling fra det konkrete sted, den er taget på marken, ligesom at du altid kan gå tilbage og se tidligere målinger. Du har kort sagt alle de informationer, du skal bruge, lige ved hånden, lyder det fra Maskinhandler Indkøbsringen.

Fotos

Ydermere gemmer den digitale måler i lommeformat på muligheden for at gemme tidsstempler, notater og billeder til de forskellige målinger, så du kan holde øje med historikken.

mip

 

Miljøminister nedtoner spildevandsproblem

Det er uanstændigt og unuanceret, når miljøminister Lea Wermelin (S) holder fast i fortællingen om, at spildevandsudledningen kun udgør 10 procent af belastningen til vandmiljøet, mener Jørgen Evald, faglig direktør i BL.

Spirende kødkvæg-optimisme frem mod nytår

Det danske marked har fået mere luft, hvilket især er takket være den forestående nytårshandel, hvor oksekødet kommer i centrum. Det løfter kødkvægstillægget i denne uge med 25 øre pr. kg.

Danske Agrolab tester pesticider i Midtsverige

Heroppe i det midtsvenske kan afprøves flere pesticider og sorter end i Danmark, og under lidt barskere vinterforhold.

Landmand fik 25 procent større majsudbytte

På Toftegaard ved Brønderslev oplevede man i år 25 procent bedre udbytte i majsmarkerne end et gennemsnitsår. Det skyldes ikke mindst arbejdet med mikronæringsstoffer og biocoating, der har sikret fremspiringen i et koldt forår.
Side 1 af 1988 (39742 artikler)Prev1234567198619871988Next