bannerPos

Fugtighedsmåler i lommeformat

Fugtighedsmåleren C-Pro har fire knapper og et farvedisplay. Den tilhørende app giver mulighed for at gemme placeringer, tidspunkter, notater og billeder.
30-07-2020 12:03

Med en kornfugtighedsmåler kan man få størst mulig succes med årets høst.

Fugtighedsmålerne kan fås med og uden kværn. Maskinhandler Indkøbsringens nyeste model, C-Pro, er med ny teknologi og en kværn, som kværner frøet eller kornet og komprimerer det i én manøvre. 

- Dette sikrer en avanceret og sikker måling af prøvens vandindhold og leverer ensartede resultater, lyder det fra Maskinhandler Indkøbsringen.

C-Pro fås med tilhørende app, så man kan holde styr på alle sine målinger på en nem og praktisk måde.

- Du kan tage prøver fra forskellige områder i marken, hvorefter den via GPS-placeringen lagrer hver enkelt måling fra det konkrete sted, den er taget på marken, ligesom at du altid kan gå tilbage og se tidligere målinger. Du har kort sagt alle de informationer, du skal bruge, lige ved hånden, lyder det fra Maskinhandler Indkøbsringen.

Fotos

Ydermere gemmer den digitale måler i lommeformat på muligheden for at gemme tidsstempler, notater og billeder til de forskellige målinger, så du kan holde øje med historikken.

mip

 

Fortsat uændret svinenotering

Danish Crown fastholder en svinenotering på 10,50 kroner i næste uge. Friland sænker økotillægget med 75 øre. Udsigt til flere udsatte svin.

Hvedeudbytte på godt ti tons i det midtjyske

På Gesinggaard nær Herskind vest for Aarhus regner de med, at høsten er i hus fredag aften og efterafgrøderne sået i løbet af weekenden. - Vi er godt med, lyder det med tilfredshed fra landmand Steen Nørgård, der midt i tilfredsheden gerne slår et slag for, at reglerne om slåning af brak ændres.

Fodringsdag holder fagfolk opdateret om de seneste fodringstendenser

Magneter, mineraler, »klima-midlet« 3NOP og non-GM-afgrøder er blandt emnerne på Fodringsdag 2020, der afvikles 9. september i Herning.

Dobbelt så meget nedbør i Midt- og Vestjylland som på Vestsjælland i vækstsæsonen

Store regionale forskelle på vejret i vækstsæsonen vil præge årets høstudbytter, vurderer Danish Agro på baggrund af data fra over 1.000 vejrstationer. De midtjyske landmænds marker har haft lavest temperatur og færrest solskinstimer.

Väderstad flytter til Fyn

Maskinproducent flytter fra Sjælland til Fyn i denne måned.

Udenlandske ansatte får lettere adgang til coronatests

Det er nu muligt for indrejsende arbejdskraft uden bopæl i Danmark at blive testet for Covid-19, selvom de ikke har symptomer.

Foderstyrke og fokus på rygspæktykkelse ved løbning

Polte skal ved løbning være 230 til 240 dage gamle, de skal veje 145 til 160 kg og have 14 til 15 mm rygspæktykkelse. Endelig skal de løbes i anden brunst, anbefaler Nutrimin.
Side 1 af 1895 (37893 artikler)Prev1234567189318941895Next