Nye sider i avisen

LandbrugFyn markerer årsskiftet med nyt layout og flere andre tiltag.

Indgangen til det nye år markeres med ændringer i LandbrugFyn, der har fået en »ansigtsløftning« i form af et nyt layout, ligesom avisen vil indeholde flere nye, faste rubrikker.

Vi har blandt andet indgået et samarbejde med advokatfirmaet Sønderby Legal, som hver anden uge vil stå for et indlæg på side 4, hvor man på skift i de modsatte uger kan læse mere om henholdsvis jagt og deltidslandbrug.

Der er en håndfuld partnere i Sønderby Legal, og læserne vil i årets løb møde alle fem. Det er Hans Sønderby, Per Hansen, Anders Stoltenberg, Suzanne T. Estrup og Jacob Forman.

Med Sønderby Legal har vi indgået samarbejde med et advokatfirma, der fører sager for erhvervsdrivende inden for alle brancher, og firmaet har fokus på landbrug og landbrugsrelaterede erhverv.

- Vi har mange sager om blandt andet vejrettigheder, generationsskifter, ansættelsesaftaler, byggesager og miljøsager, fortæller Anders Stoltenberg og tilføjer:

- Vi har rigtig mange sager mod det offentlige, og derfor har vi helt bevist fravalgt at føre sager for offentlige myndigheder. Hos os er der ingen slinger i valen. Vi varetager til enhver tid landbrugets interesser.

Faste indlæg

Den månedlige jagtklumme leveres af Niels Søndergaard, jagtfaglig chef og afdelingschef inden for rådgivning og uddannelse i Danmarks Jægerforbund, mens det er Seges, som én gang om måneden kommer med aktuel viden målrettet deltidslandmænd.

Udover disse faste indlæg vil læserne hver uge få inspiration til køkkenet gennem en opskrift med en del af de ingredienser, der stammer fra dansk landbrug.

På de bagerste sider i avisen vil der fortsat være krydsord og sudoku samt en naturberetning fra Peter Pelle, som har fået mere spalteplads til de spændende fortællinger om dyre- og plantelivet.

Vi håber, vores læsere vil synes godt om det nye layout og de faste indlæg, som hver uge vil blive krydret med relevante artikler om stort og set.

Godt nytår.

Læs også