Åbent hus på landbrugsskole

Lørdag den 21. januar er der åbent hus på Landbrugsskolen Sjælland i Høng.

Der forventes stort rykind, når Landbrugsskolen Sjælland inviterer til åbent hus lørdag den 21. januar. Foto: Jesper Hallgren

I de senere år har Landbrugsskolen Sjælland i Høng mellem Slagelse og Kalundborg indviet forskellige tilbygninger, som både har forbedret faciliteterne og udvidet kapaciteten til den stigende interesse for skolen.

Den vestsjællandske landbrugsskole er nemlig et attraktivt uddannelsessted, og derfor forventes således også stort rykind, når skolen holder åbent hus lørdag den 21. januar klokken 10 til 14.

Det er en oplagt mulighed for forældre med unge mennesker, der ønsker at høre mere om de forskellige uddannelsesmuligheder, ligesom de besøgende naturligvis kan få en rundvisning på skolen.

Landbrugsskolen Sjælland har tidligere holdt tilsvarende åbent hus-arrangementer, og der har flere gange været over 200 gæster, der overvejer en uddannelse som enten landmand, dyrepasser, produktionsleder eller agrarøkonom.

Med forstander Henrik Lysemose Jensen i spidsen vil lærere og elever stå klar til at tage imod de mange besøgende til det kommende åbent hus-arrangement på skolen, der har plads til knap 200 elever.

Læs også