Danmarks bedste softice: Aabybro Mejeri triumferer med ærespris og guldmedaljer

Aabybro Mejeri kan nu stolt kalde sig producent af Danmarks bedste softice.

Ved International Food Contest i Herning modtog Aabybro Mejeri æresprisen for deres Cacao Softice Mix. Derudover vandt de guld for både deres Ryå Saltkaramel Flødeis og Karamelfromage. Danmarks bedste softice.

Ved International Food Contest i Herning modtog Aabybro Mejeri æresprisen for deres Cacao Softice Mix – en anerkendelse af både håndværk og kvalitet. Derudover vandt de guld for både deres Ryå Saltkaramel Flødeis og Karamelfromage, som allerede har sikret mejeriet en plads i danske hjerter.

- Vi er enormt stolte af hæderen og det stærke team, der står bag vores produkter. At blive anerkendt som landets bedste softice-producent og vinde flere priser er en fantastisk bekræftelse på, at vores arbejde og dedikation virkelig gør en forskel for vores kunder, siger medejer Niels Jørgen Lindhardt.

Sidste år modtog Aabybro Mejeri gourmetprisen for deres kærnede smør med Læsø Sydesalt, som nu serveres på flere Michelin-restauranter.

Ved dette års International Food Contest høstede de også flere anerkendelser for deres øvrige Ryå isvarianter og fromager.

Aabybro Mejeris produkter som softice, flødeis og sorbet kan fås i mange iskiosker og iscafeer over hele Danmark, mens deres prisvindende Ryå-serie og fromager er tilgængelige i detailhandlen, herunder flere store kæder og butikker.

Vi er enormt stolte af hæderen og det stærke team, der står bag vores produkter. At blive anerkendt som landets bedste softice-producent og vinde flere priser er en fantastisk bekræftelse på, at vores arbejde og dedikation virkelig gør en forskel for vores kunder

Niels Jørgen Lindhardt, medejer, Aabybro Mejeri

Om Aabybro Mejeri

Aabybro Mejeri, grundlagt i 1888, er en af Danmarks ældste og mest traditionsrige mejerivirksomheder. Med dybe rødder i lokalsamfundet prioriterer mejeriet brugen af lokale råvarer.

Deres Ryå-serie omfatter et bredt udvalg af flødeis, sorbet og energitæt is, alle skabt efter klassiske håndværksmæssige metoder.

I deres mejeributik og iscafé kan besøgende opleve de mange specialiteter, som har gjort Aabybro Mejeri til et elsket navn både lokalt og i hele Danmark.

Læs også