Tager konsekvensen af lov: Kendt marked skifter navn

Døllefjelde-Musse Marked kommer i fremtiden til at gå under navnet Dølle. Det er blandt andet en konsekvens af afskaffelsen af Store Bededag.

Det er et af de helt store tilløbsstykker på Lolland-Falster, men i frmetiden tager folk fra landb og by ikke længere til Døllefjelde-Musse Marked - man tager bare til Dølle.

Arrangørerne bag har nemlig valgt at skifte navn, og det er der flere årsager til. En af dem er at markedet i flere år er blevet kaldt Dølle i folkemunde, men også afskaffelsen af Store Bededag, hvor markedet traditionelt har ligget, har haft betydning, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

- I forlængelse af et år, der har budt på udfordringer, bl.a. i forbindelse med regeringens afskaffelse af Store Bededag, har bestyrelsen gentænkt Døllefjelde-Musse Marked, lyder det fra Dølle-arrangørerne, der fortsætter:

- 2023 var som bekendt året, hvor vi for sidste gang kunne afholde markedet i forbindelse med Store Bededagsferien. Derfor var det nødvendigt at gentænke markedet, for at vi i fremtiden kan holde fast i samme ånd og værdier som hidtil, skriver de.

Arrangørerne tilføjer, at navneskiftet er en del af en proces, hvor der bliver sat endnu mere fokus på udvikling og tilpasning til den nye fremtid, og en mulighed for at opfriske arrangementets brand og stil.

Næste års udgave af Døllefjelde-Musse Marked, finder sted i dagene 2.-5. maj.

Læs også