bannerPos

Dyr ungdyrstald kan godt forrente sig

- Jeg har set folk, som har ventet med at bygge ud, til de er fyldt 60, men vi ville gerne selv have noget glæde af det, derfor sprang vi ud i det, da jeg var godt 40, fortalte Bo Skovbjerg Nielsen. Fotos: Christian Carus

AF: CHRISTIAN CARUS

FAGJOURNALIST
11-12-2019 11:01
Selvom han vidste, at han ville komme til at sidde hårdt i det, ville Bo Skovbjerg Nielsen ikke vente med at bygge, til han blev 60. Med en ihærdig indsats har det da også vist sig godt at kunne forrentes.

- Jeg har set folk, som har ventet med at bygge ud, til de er fyldt 60, men vi ville gerne selv have noget glæde af det, derfor sprang vi ud i det, da jeg var godt 40, fortalte Bo Skovbjerg Nielsen, da han forleden var vært for Hedegaard og LandboNords kvægfagdag i Vendsyssel.

Bo Skovbjerg Nielsen driver en besætning på 260 årskøer plus opdræt. Med hjælp fra blandt andet Vækstfonden byggede han i 2014 en ungdyr- og goldkostald, s

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Dataoverførsel for blandede maskinparker

I dag skal landmænd indsamle store mængder data for at administrere deres bedrifter samt for at opfylde kravene om dokumentation. Med ISOXML-standarden er det muligt at overføre markdata fra maskinens skærm fra populære producenter til John Deere Operations Center. På baggrund heraf kan John Deere understøtte kunder, der arbejder med maskinparker fra forskellige leverandører.

- Smågrisemarkedet er stabilt og i balance

Nord-West noteringen forbliver i denne uge uændret på 39,00 euro. Samme melding gælder noteringen for 8-kilos grise, der ligeledes er uændret på 25,40 euro

Semler Agro får ny afdelingsleder på sjællandsk hovedcenter

Danmarks største maskinhandel, Semler Agro, har fundet sin nye afdelingsleder i filialen i Næstved. Ny mand i spidsen i Næstved er 45-årige Jesper Ulrik Skallergård, der kommer med mere end 11 års ledelseserfaring fra N.C. Nielsen A/S.

Farven er skiftet fra gul til rød

Egentlig har det ikke så meget at betyde, om den hedder New Holland eller Case. Det primære i valget af anden mejetærsker har været at holde fast i den velkendte service, lyder det fra Poul Martin Mortensen og sønnen Palle Mortensen, der mistede deres mejetærsker til flammerne sidste lørdag.

Mejetærskeren udbrændte på få minutter

Der gik omkring et minut, fra Palle Mortensen opdagede, at der kom hvid røg op af den mejetærsker, hans far og søn sad i, til røgen havde udviklet sig til flammer. Heldigvis kom ingen noget til.

Er der fradrag for udgiften til høstfesten?

Høsten står for døren, og når den er i hus, skal det måske fejres med en hyggelig høstfest. Men hvordan er det egentlig med fradragsretten for landmanden? Og hvad med medarbejderne, beskat-ningen og momsen?
Side 1 af 1892 (37837 artikler)Prev1234567189018911892Next