bannerPos

Har genfundet troen på selvkørende foderblandere

Minimeret spild er ifølge Per Larsen en af de helt store gevinster ved selvkørende fuldfoderblandere. Foto: Christian Carus

AF: CHRISTIAN CARUS

FAGJOURNALIST
23-07-2020 13:31
For et år siden var selvkørende foderblandere ikke noget, man talte om hos Ingemann Larsen. Nu regner maskinhandleren med en fremtid, hvor hver fjerde fuldfoderblander vil være selvkørende.

Hvis man spoler tiden et år tilbage, var »selvkørende« ikke et ord, man brugte, når man talte om fuldfoderblandere hos maskinhandleren Ingemann Larsen på Mors.

- Vi har altid haft den politik, at vi ikke ville sælge noget, vi ikke havde lyst til at tage i bytte. Og der troede vi altså ikke så meget på de selvkørende fodervogne, fortæller administrerende direktør Per Larsen.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 173,- kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Miljøminister nedtoner spildevandsproblem

Det er uanstændigt og unuanceret, når miljøminister Lea Wermelin (S) holder fast i fortællingen om, at spildevandsudledningen kun udgør 10 procent af belastningen til vandmiljøet, mener Jørgen Evald, faglig direktør i BL.

Spirende kødkvæg-optimisme frem mod nytår

Det danske marked har fået mere luft, hvilket især er takket være den forestående nytårshandel, hvor oksekødet kommer i centrum. Det løfter kødkvægstillægget i denne uge med 25 øre pr. kg.

Danske Agrolab tester pesticider i Midtsverige

Heroppe i det midtsvenske kan afprøves flere pesticider og sorter end i Danmark, og under lidt barskere vinterforhold.

Landmand fik 25 procent større majsudbytte

På Toftegaard ved Brønderslev oplevede man i år 25 procent bedre udbytte i majsmarkerne end et gennemsnitsår. Det skyldes ikke mindst arbejdet med mikronæringsstoffer og biocoating, der har sikret fremspiringen i et koldt forår.
Side 1 af 1988 (39742 artikler)Prev1234567198619871988Next