Kom og spark (h)jul-dæk hos MI

Maskinhandler Indkøbsringen (MI) åbner dørene til deres 1200 kvadratmeter store udstilling for landmænd som trænger til at sparke dæk fra nu og frem mod jul – blandt andet på det brede program inden for Kuhn, der som bekendt omfatter fuldfoderblandere til kvæg.

MI holder fra og nu og alle hverdage frem mod jul åbent i udstillingen for mindre grupper ad gangen, grundet corona.
MI holder fra og nu og alle hverdage frem mod jul åbent i udstillingen for mindre grupper ad gangen, grundet corona.

MASKINER - Efter en meget anderledes sæson kan vi mærke, at kunderne har et behov for at komme ud og se maskinerne. Vi har oplevet en stigende interesse for vores udstilling og væsentlig flere besøg end normalt på denne årstid. Vi har derfor besluttet officielt at åbne udstillingen op, således at kunder som trænger til at sparke dæk kan komme forbi mellem kl. 8-16 og få stillet behovet, skriver MI i en pressemeddelelse.

Udstillingen er fyldt med kvalitetslandbrugsredskaber fra Kuhn (der blandt andet omfatter de kendte fuldfoderblandere), Rauch og MI-tip samt et bredt sortiment af havepark-maskiner fra Ferris, Energreen, Simplicity, Snapper og Yanmar.

- Vi er enorme glade og stolte af vores unikke udstilling, og vi viser den gerne frem for interesserede kunder. Efter en meget anderledes sæson, hvor alt fra Agromek til dyrskuer er blevet aflyst, vil vi gerne se kunderne i øjnene, mens vi snakker om vores produkter, og det er udstillingen oplagt til, uddyber salgskonsulent hos MI, Christian Korsholm.

MI´s store udstilling på Soldalen i Vejle vil derfor være åben for interesserede alle hverdage frem til jul.

MI understreger dog, at der ikke er tale om et klassisk åbent hus. – Vi ønsker ikke, at kunderne samler sig og kommer i store grupper, det er ikke meningen, uddyber Christian Korsholm. – Men vi vil meget gerne fremvise vores produkter til interesserede kunder i små grupper af 2-4 personer.

Udstillingen er indrettet, så den følger alle retningslinjer for Covid-19.

jba

Læs også

Tilpas og fordel proteintildelingen
Omlægning til non-gm-foder for mælkeproducenter
Varmt vejr påvirker ikke ensilageblokkes kvalitet
Oksekødsmarkedet: Dyre udskæringer står i stampe
Stort ta’ selv-bord i rekordbesætning
Ny cutter klarer rundballerne