Naturmødet er kun for de »rigtige« holdninger

BL-formand, Flemming Fuglede Jørgensen kritiserer kraftigt arrangørerne af Naturmødet i Hirtshals.

Af Flemming Fuglede Jørgensen, formand for Bæredygtigt Landbrug, Borupgaard, Trudslevvej 58, Løkken

Det årligt tilbagevendende natur-folkemøde i Hirtshals bekender sig ikke til saglighed og faglighed men er åbenlyst stadigvæk et centrum for politiske manifestationer fra venstrefløjen og miljømafiaen.

Hvad værre er: Hele propagandaen er betalt af offentlige midler!

Senest har Bæredygtigt Landbrug af Naturmødets arrangører fået afvist en debat i samarbejde med Hjørring Vandselskab A/S. Vi har ved tidligere naturmøder allernådigst fået lov til at debattere med bl.a. Danmarks Naturfredningsforening og Økologisk Landsforening – begge gange i øvrigt for fulde huse, fordi der endelig var en debat med kant – og denne gang ville vi gerne dokumentere, at det ikke er landbrugets planteværnsmidler, der udgør nogen fare for drikkevandet.

Dét var vandselskabet klar til at bekræfte, men nej:

Hvis landbruget skal nævnes på Naturmødet 2020, skal det øjensynligt helst være i den sædvanlige negative kontekst, ellers passer det ikke ind i agendaen. Så hellere på uberettiget vis svine danske landmænd til – og i det hele taget arrangere masser af debatter, hvor landmandens jord er i fokus, uden at de pågældende lodsejere overhovedet er repræsenteret i diskussionen.

Hvornår skærer Hjørring Kommunes politikere igennem og stopper denne ensidige indoktrinering for skatteborgernes penge?

Dette er et debatindlæg, som vi har valgt at offentliggøre på vores hjemmeside og/eller i et eller flere af vores printmedier. Indlægget er udelukkende et udtryk for skribentens egne holdninger.

Effektivt Landbrug har forelagt kritikken fra Bæredygtigt Landbrug til arrangørerne af Naturmødet i Hirtshals, men har ikke fået noget svar.

Læs også