- Vi er rigtigt godt tilfredse

Godt 500 gæster var forbi Glamsbjerg Maskincenter, der i sidste uge holdt åbent hus. - Det gav travlhed på dagen, men også efterfølgende, fortæller en tilfreds salgschef.

- Det var virkelig en god dag med mange interesserede gæster, lyder det fra salgschef og partner, Kristian Bøgedal Jørgensen, der ud fra de 1.012 spiste pølser gætter sig til, at der var omkring 500 fordi på dagen.

Alle viste de god interesse.

- Vi fik solgt fornuftigt i det mindre segment, og der er kunder, vi skal arbejde videre med her efterfølgende både til traktorer og redskaber.

Endelig såvejr

Det gode vejr, lige op til dagen for åbent hus, var dog ved at gøre salgschefen nervøs.

- Det blev jo endelig det såvejr, som vi alle har sukket efter, men en større regnbyge om morgenen gjorde, at en del landmænd valgte at glæde os med et besøg, hvilket har givet de mange forespørgsler, vi skal have fulgt op på her efterfølgende.

Kristian Bøgedal Jørgensen bed specielt mærke i den store interesse for traktorer og Lemken redskaber, samt folks nysgerrighed på sprøjtekonceptet med de franske Berthoud marksprøjter.

Aftaler om sprøjtesyn

- Michael og Alex, der står for den del, havde rygende travlt på dagen, og jeg ved da, at der blev lavet en del aftaler om sprøjtesyn her de kommende uger.

- Så ja, vi er rigtigt godt tilfredse med dagen.

Læs også