360 graders udsyn i nye teleskoplæssere fra New Holland

På den amerikanske landbrugsudstilling Farm Progress Show i Boone, Iowa, lancerede New Holland for nylig tre nye teleskoplæssere i TH-serien med en række nye funktioner rettet mod landbrugsbedrifter.

Tre af New Hollands teleskoplæssere er blevet kraftigt opdateret. Det drejer sig om modellerne TH7.42 Plus, TH7.42 Elite og TH9.35 Plus, som nu tilbydes med øget effektivitet, komfort og nye funktioner, der gør dem velegnede til en bred vifte af opgaver i landbruget.

Den nye 360 graders Vision-kabine giver en syvtommer InfoView-skærm nem adgang til driftsdata og visning fra bakkameraet. Et nyt joystick, monteret på armlænet, gør det muligt for operatøren at styre hydraulikfunktioner og tilpasse maskinens indstillinger. Armlænet er designet til at øge komforten, og støjniveauet i kabinen er reduceret til 71 decibel. Det forbedrede udsyn fremad med en bred forrude og slanke A-søjler giver bedre overblik over arbejdet.

New Holland har indført skræddersyede driftsfunktioner, herunder læssetilstand til hurtige bevægelser og håndteringstilstand til mere præcise manøvrer. Med en ny gaffeltrucktilstand bliver det lettere at stable eksempelvis baller, og den aktive skovlfunktion betyder, at det er lettere og hurtigere at tømme skovlen helt uden at skulle ryste skovlen manuelt.

Teleskoplæsserserien er udstyret med en Stage V-kompatibel 4,5-liters motor med op til 145 hestekræfter på Elite-modellen. Den nye 6Fx3R PowerShift-transmission sikrer smidigere gearskift og bedre præstation på skråninger.

Læs også