Ny fransk serie af mini-entreprenørmaskiner imponerer med ydelsen

Chargeur Plus hedder en serie af fleksible fransk-producerede minigravere, -læssere og -dumpere, der nu introduceres på det danske marked.

Minidumperne fra Chargeur Plus er som noget unikt udstyret med en læsseskovl, og kan dermed fungere som en kombineret læsser og dumper. Den mindste minigraver har en gravekapacitet på 800 kg og kan transporteres i kassevogn eller på almindelig trailer.

Overby Export Consulting præsenterer nu en hel pakke af mini-entreprenørmaskiner fra franske Chargeur Plus på det danske marked. Serien består af minigravere, minidumpere og en kombineret læsser/dumper.

Chargeur Plus maskinerne byder på en fleksibel og økonomisk løsning for de professionelle, fordi maskinerne ikke er større end, at de kan transporteres i en kassevogn eller på en almindelig trailer. Og med en lav anskaffelsespris er de et stærkt alternativ til at leje maskinerne. 

Den mindste minigraver
Den mindste minigraver, Sauturelle, vejer kun 385 kg, og med en sporvidde på blot 72 cm og en længde på 2,5 meter og højde på 1,70 meter er den ekstrem nem at komme rundt med på smalle gange. Gravekapaciteten er 800 kg og gravedybden er ned til 95 cm. Minigraveren er udstyret med drejelig arm, gummilarvefødder og den benzindrevne motor yder 6,5 hk.  

Minigraveren fås også i en eldrevet, 230 volt version, der er ideel til indendørs arbejde.

Minidumper med læsseskovl og doserblad
Læs på, læs af og jævn ud med én maskine. Minidumperne fra Chargeur Plus er udstyret med en læsseskovl, og kan dermed fungere som en kombineret læsser/dumper. Og med det hydrauliske doserblad kan den jævne jorden. Den er udstyret med hydraulisk tip og den mindste rummer op til 200 liter og kan transportere op til 300 kg cement, grus, jord osv. 

Minilæsser med rummelig skovl
Minilæsseren er udstyret med en rummelig skovl og løfter 200 kg i op til to meters højde. 
Den er ideel til mindre byggeprojekter, anlægning af haver, fodring og mugning af dyr m.m. Med dens små dimensioner vender den snildt i f.eks. en hesteboks. Blandt ekstraudstyret er en pallegaffel.

Alle maskiner i serien er konstrueret efter de mest enkle principper. De indeholder ingen elektronik, bortset fra den elektriske startmotor. De er udstyret med en enkel og effektiv hydraulisk/mekanisk styring, som er baseret på standardkomponenter, og som er med til at sikre en nem service. 

Læs også