McCormick godt på vej i græsset

Mange landmænd sværger til de mest gængse mærker indenfor traktorer. Men under torsdagens græsdemodag, som Helms TMT-Centret havde arrangeret på egen mark ved Herning, ville maskinforretningen vise, at det italienske traktormærke McCormick sagtens kan bide skeer med de mere kendte modeller. Og mærket er da også på vej frem, lyder det.

Græsdemoen begyndte med skyer, men der var dog tørt nok til at køre. X6'eren under en prøvetur med en rive bagpå. - Du kan ligge og køre i noget, hvor det ene hjul hopper op og ned pga. ujævnheder, mens snuden på traktoren ligger stille, og det andet hjul kan ligge stille. Den har kort akselafstand og er supersnild at komme rundt med og er stærk i marken, fortæller Martin Kloster Jensen om X6'eren. Helms TMT-Centret ville under deres græsdemonstrationsdag vise, hvad McCormick, McHale og Schäffer har at byde på.

- Vi har ingen forventninger om, at det bliver kæmpe, kæmpe stort, men vi har en drøm om at få skudt det i gang, og vi er faktisk godt på vej, lyder det fra McCormick-specialist Jakob Kloster Jensen ved Helms TMT-Centret.

Vi står ved maskinforretningens egen græsmark ved Herning til græsdemodagen, hvor sælgerne vil vise frem, hvad henholdsvis McCormick, McHale og Schäffer kan byde på.

Vil du læse mere?

Prøv 30 dage for 30 kr.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også