Case IH indledte rundtur i Rønnede

Første af fem stop på Case IH-demotour var i Rønnede.

Case IH har for nylig lanceret traktormodellen, Optum AFS Connect, som flere af de besøgende testede i marken. Foto: Jesper Hallgren Der var mulighed for at se og prøve flere forskellige Case IH-maskiner. Foto: Jesper Hallgren Mange af de fremmødte lagde også vejen forbi pølsevognen. Foto: Jesper Hallgren

Case IH indledte tidligere i september en demotour med i alt fem stop – på fredage i træk. Premieren på denne rundtur i Rønnede, og det var også den eneste fremvisning, der blev holdt øst for Storebælt.

Case IH-arrangementet i Sydøstsjælland var også ganske velbesøgt, og de fremmødte havde på en mark nær Sydmotorvejen mulighed for at teste de nyeste produkter, Case kan tilbyde.

Der var således traktormodeller lige fra Steiger, Magnum, Magnum Rowtrac, Puma og ikke mindst Optum AFS Connect, som Case IH lancerede for nylig.

Diverse redskabsproducenter var også til stede, og udover de mange Case IH-traktorer var der naturligvis også mulighed for at prøve en række forskellige redskaber.

Det benyttede en del af de fremmødte sig af, ligesom mange også var en tur forbi pølsevognen, hvor man kunne få både flæskestegsandwich, pølser og brød samt lidt at drikke.

Efter Rønnede gjorde Case IH-karavanen ophold ved Gudbjerg på Fyn, inden turen gik til Jylland, hvor Case IH holder de tre sidste demonstrationer – i henholdsvis Billund, Støvring og Haderup – på de tre første fredage i oktober.

Læs også