Mød Valtra, Krampe, KSM-Maskinservice og NDI til entreprenørdag

Karl Mertz inviterer i samarbejde med Valtra, Krampe, KSM-Maskinservice og NDI til Entreprenørdag hos NCC Industry, Øde-Hastrup-Vej 130, 4000 Roskilde fra kl. 10 – 16.

Til Entreprenørdagen vil det være muligt at afprøve maskiner og snakke med leverandørernes produkteksperter, så man kan få svar på alle sine spørgsmål og blive guidet til at træffe den rigtige beslutning om modeller, udstyr osv. Har man lyst til en tur bag rattet, er der også mulighed for det.

Det er Krampe, der står for at levere entreprenørvognene til Entreprenørdagen. Den tyske producent har et bredt vognprogram af EU-Typegodkendte modeller til det tunge segment. Der er både 2- og 3-akslede vogne med Half-Pipe bund, flad bund osv. på dagen. Som en ekstra attraktion vil der være lejlighed til at køre med en 3-akslet vogn med luftaffjedret undervogn.

- Den luftaffjedrede vogn er ekstremt komfortabel at køre med uanset forholdene, så det plejer at være smilende chauffører, der forlader kabinen, siger Martin Glüsing fra Karl Mertz, der glæder sig til at høre folks reaktion på en demotur.

Alsidige udstillere

Trækkraften på dagen leveres af Valtra, der og spænder en smidig og fleksibel Valtra T 255 Versu foran en Krampe HD 550 og en bomstærk Valtra S 294 med 405 hk foran en Krampe SK 800. Martin Glüsing tror også, at den kombination vil vække tilfredshed hos gæsterne.

- Valtra er på mange måder lidt overset i entreprenørbranchen, og det kan godt undre, for med Valtra får man en utrolig driftssikker, brændstoføkonomisk og smidig traktor med høj kørekomfort. Og hvis man vil have flådestyring integreret, er det også en mulighed, siger han.

Til at læsse de forskellige vogntræk har Karl Mertz allieret sig med KSM-Maskinservice, der kommer med entreprenørmaskiner fra Hidromek. Her vil der være mulighed for at prøvekøre en Hidromek 300 30 tons gravemaskine. KSM-Maskinservice tager også et udvalg af nedbrydningsværktøjer fra producenten OSA med, så der er meget at se på for specialister på området.

Endelig deltager dækspecialisten NDI også på Entreprenørdagen for at fortælle om, hvad den rigtige dækmontering betyder for entreprenørernes forretning. Dét område har fået fornyet aktualitet med de voldsomme brændstofpriser, så der vil uden tvivl være interesse for en dæksnak, uanset hvilke mærker entreprenørerne kører med i dag.

Martin Glüsing, der på vegne af Karl Mertz er tovholder på Entreprenørdagen, glæder sig til arrangementet.

- Demokørsel under realistiske forhold, et godt udvalg af kvalitetsmaskiner og interesserede gæster – det kan næsten ikke blive bedre.

Læs også