New Holland med længere akselafstand

New Holland udvider T7-traktorserien med en ny topmodel med lang akselafstand. T7.300 har højere ydelse og samtidig bibeholder de kendte mål og manøvredygtighed fra T7-traktorserien.

Den nye T7.300 med lang akselafstand og PLM-Intelligence er en kraftfuld traktor i effektklassen 300 hk, der er velegnet til PTO-arbejde og transportopgaver. Traktoren er udstyret med en FPT Industrial NEF-6 motor, der er blevet forbedret med en lang række funktioner.

Den maksimale effekt er 280 hk til markredskaber og 300 hk til PTO-arbejde og transportopgaver. Den nye turbo med elektronisk variabel geometri giver et højt drejningsmoment og en effektiv brændstofudnyttelse ved lavt omdrejningstal.

Traktoren lever op til Stage V-emissionskravene udelukkende med et High eSCR- efterbehandlingssystem, der giver højere effekt, hurtigere respons og lavere brændstofforbrug og minimerer driftsomkostningerne samt serviceintervallerne med helt op til 50 procent, ligesom T7.300 har fået en opdateret Autocommand-transmission.

ISO-certificeret tovejskommunikation

- Vores kunder fortalte os, at de ønskede en traktor med højere ydelse uden ulemperne ved en større ramme og mere vægt, og uden at det gik ud over manøvredygtigheden. Vi tog udfordringen op og udviklede den nye T7.300 med lang akselafstand. Den har højere motorydelse og større dæk, uden forøgelse af de generelle mål, siger Oscar Baroncelli, Head of Tractors New Holland.

- Vores kunder fortalte os, at de ønskede en traktor med højere ydelse uden ulemperne ved en større ramme og mere vægt, og uden at det gik ud over manøvredygtigheden. Vi tog udfordringen op og udviklede den nye T7.300 med lang akselafstand. Den har højere motorydelse og større dæk, uden forøgelse af de generelle mål

Oscar Baroncelli, Head of Tractors, New Holland

New Holland har også forbedret traktorens generelle egenskaber med øget akselbelastning og højere bruttovægt. 2,05 meter store dæk øger trækkraften og ydelsen og reducerer jordkomprimeringen.

T7.300-traktoren har ifølge New Holland mere datakraft, bedre redskabstilslutning og automatisering samt høj kabinekomfort. Traktoren tilbydes med PLM-Intelligence og IntelliView 12 tommer skærm samt SideWinder Ultra fuldt justerbart armlæn med ergonomisk og intuitiv betjening.

Den nye T7-traktor er den første serie hos New Holland, der er ISO-certificeret for Tractor Implement Management (TIM), branchens nyeste kommunikationsprotokol. TIM realiserer en tovejskommunikationsforbindelse mellem traktor og redskab og gør det muligt for redskabet at styre traktoren.

Læs også