Maskinforretning åbner ny butik

Danmarks første »Powered By Kramp« butik åbner hos Skjern Maskinforretning 10.februar, som i samme forbindelse inviterer til det årlige Åbent Hus-arrangement.

Hos Skjern Maskinforretning arbejder medarbejderne lige nu på højtryk for at gøre klar til åbningen af den første »Powered By Kramp« butik i Danmark.

Butikken er blevet til i et samarbejde mellem Skjern Maskinforretning A/S og Kramp Danmark med et gensidigt ønske om at give lokale landmænd og entreprenører nem adgang til de mere end 100.000 varenumre, som Kramp har, og som de oftest står og mangler i den daglige drift.

Hos Skjern Maskinforretning har samarbejdet været en oplagt mulighed for at skabe en professionel butik med et bredt udvalg af især de mest aktuelle sæsonvarer. Der har tidligere været butik hos Skjern Maskinforretning, men indretningen og udvalget er anderledes denne gang.

- Vi har lavet helt om på indretningen. Butikken fremstår i dag mere overskuelig, og varerne er nøje udvalgt så de matcher sæson og behov hos vores kunder. Samarbejdet med Kramp giver desuden rigtig god mening, fordi vores kunder i forvejen har kendskab til mange af deres produkter, siger Kaj D. Pedersen, indehaver af Skjern Maskinforretning.

Hos Kramp er de glade for samarbejdet. Det betyder nemlig, at de varer, som de forhandler online, også er tilgængelige for kunderne i en fysisk butik.

I butikken er der også oprettet et såkaldt Maykers Point, hvilket betyder, at kunderne kan stå i ro og mag hjemme foran computeren og bestille varer, der kan hentes lokalt i butikken.

Læs også