MI skifter navn til MI

MI, oprindeligt stiftet som Danske Maskinhandleres Indkøbsring i 1963, skifter navn til MI A/S og fejrer i år sit 60-års jubilæum.

MI er etableret af engagerede maskinhandlere med det formål at foretage kollektive indkøb af landbrugsmaskiner. Firmaet har oplevet en imponerende vækst med en omsætning på cirka 3 millioner kroner med 20 til 25 andelshavere, til 60 andelshavere og en omsætning på 207 millioner kroner ved MI’s 25-års jubilæum.

MI, som har været en del af andelsformen i 54 år, transformerede i 2017 til et aktieselskab for at udvide sin produkttilbud til flere forhandlere i Danmark og Sverige. I april 2022 blev MI en integreret del af den familieejede hollandske virksomhed Zweegers Equipment Group BV (ZBG), der opererer inden for ejendomme, landbrug og teknologi på internationalt plan.

I dag træder MI ind i en ny æra, idet de ikke blot konsoliderer deres brand ved juridisk at ændre deres navn til MI A/S, men også fortsætter med at styrke og udvide deres produktportefølje.

Kristian Jakobsen, administrerende direktør for MI og en central figur i virksomhedens udvikling over de sidste 20 år, fortæller, at virksomheden sætter pris på langvarige relationer, som det ses med deres 48-årige importørstatus af Kuhn-produkter. Han er også stolt af MI’s team, som har en gennemsnitsanciennitet på næsten 15 år, og som fortsat forpligter sig til at yde førsteklasses service og support til kunderne.

Læs også